31 augusti 2016
18:45

IFK Hindås/Härryda IF

Referat: Älvängens IK Vit - IFK Hindås/Härryda IF

Efter höstupptaktens fantastiska spel i de tre första matcherna hoppades man återigen på fint spel och tjejer det sprudlar om. Tyvärr var denna kväll inte vår, redan på uppvärmningen märktes det att det inte stod rätt till. Första perioden är absolut den blekaste på år och dagar, totalt ointresse och allt gick fel. Vi har ett bra snack i pausen och vi lovar varann att glömma första 20 minuterna. Andra perioden är bättre, men inte tillräckligt för att det ska ge utdelning. I tredje perioden vid ställning 0-3 vaknar äntligen tjejerna till liv igen och pressen mot deras mål är total, vi trycker in två mål och pressar vidare för en kvittering men tyvärr räcker inte tiden till.
Det bästa med såna här förluster är att det kanske går in hos tjejerna vad som krävs för att vinna en fotbollsmatch, att ställa ut skorna räcker inte mot något lag. Hade vi däremot spelat som vi gjorde i de sista 10 minuterna direkt från start, hade vi vunnit och det stort. Bara att gratulera motståndarna till segern, de kämpade klart bäst denna kväll. Nu gäller det att bryta ihop och komma igen på helgen då Qviding och Sävedalen väntar...